Werken voor Actief Ouderschap

Ambassadeurs Actief Ouderschap

Ambassadeurs van Actief Ouderschap dragen bij aan de ideële doelen van de Stichting. Zij delen hun kennis en ideeën en zorgen dat partnerschap met ouders op de agenda komt en blijft. Zij organiseren regionale evenementen en ontwikkelen innovatieve activiteiten, in aansluiting op wat er in de regio speelt en passend bij het ideële doel van Actief Ouderschap. Ambassadeurschap is op uitnodiging en op vrijwillige basis.

De enige voorwaarden zijn:

  • visie op samenwerking met ouders
  • netwerk in de regio
  • bereidheid om kennis en netwerk te delen

 

Werken voor Actief Ouderschap

Adviseurs en experts werken, tegen betaling, bij opdrachtgevers van Actief Ouderschap. Hiervoor dienen zij te voldoen aan kwaliteitseisen. Adviseurs en experts van Actief Ouderschap zijn ZZP-er. Zij zetten zich daarnaast onbezoldigd in ten behoeve van de ideele doelen van Actief Ouderschap.

Wilt u meedoen? Neem contact op!

 

Coördinatoren ONS!

ONS! team is in ontwikkeling.

Actief Ouderschap werkt samen met Ouderbetrokkenheid-PLUS om de samenwerking tussen scholen en nieuwkomers te verbeteren. Projecten zijn op verzoek mogelijk door heel Nederland. Als u een project in uw gemeente wilt starten, zoeken wij daar een geschikte coördinator bij, die begeleid zal worden door Actief Ouderschap en Ouderbetrokkenheid-PLUS.